PRZYPRAWA do WOŁOWINY 50g
Opis
Gramatura: 50G
Kraj pochodzenia: Skomponowano w Polsce.
Ostra gorczyca, intensywny czosnek oraz równoważące je ziołowe nuty to połączenie dzięki którym łopatka, steki czy zrazy z polędwicy nabiorą wyjątkowego smaku i aromatu. Ten szczególnie ceniony rodzaj mięsa zasługuje na naturalne i starannie dobrane przyprawy, które podkreślą jego charakterystyczne walory.
Skład: sól, gorczyca, kukurydza, papryka słodka, ziele angielskie, papryka ostra, czosnek granulowany, cukier, majeranek, kminek, tymianek, liść laurowy.
- Produkt należy przechowywać w suchym i zaciemnionym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
- Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, seler, gorczycę, nasiona sezamu, orzeszki ziemne oraz orzechy.
Przyprawa do wołowiny – sposób na doskonały obiad, kolację lub świąteczne danie
Znakomita przyprawa do wołowiny wydobędzie walory zarówno pieczonej łopatki, jak i steków czy zrazów z polędwicy. Kompozycja składników została dobrana tak, aby wzbogacały one i podkreślały naturalny smak tego szczególnie cenionego w kuchniach całego świata mięsa. Znalazły się w niej więc zioła i przyprawy, które wydobywają to, co najlepsze - najlepsza wołowina jest bowiem nie tylko chuda, ale i rozpływająca się w ustach.
Co odpowiada za jej smak?
Każdy ze składników występujących w mieszance znakomicie podkreśla smak samego mięsa, jak i pozostałych komponentów mieszanki. Przyprawę do wołowiny charakteryzuje naturalny skład - bez glutaminianu sodu oraz sztucznych barwników i konserwantów. Jest to gotowa kompozycja ziół oraz suszonych warzyw, dzięki której wszystko co niezbędne do przyrządzenia doskonałej wołowiny znajdziesz w jednym opakowaniu.
Przyprawa do wołowiny - nie tylko do steków
Zrównoważona i podkreślająca powstający w czasie przyrządzania mięsa bukiet smakowy kompozycja to prosty przepis na udaną wołowinę, która z pomocą naszej mieszanki zawsze będzie smakowała tak samo dobrze. Przyprawy zostały wybrane pod kątem rodzaju mięsa i jego charakterystycznych właściwości dlatego pasować będą zarówno do steków, jeśli lubimy je w wersji dosyć łagodnej, jak i do tradycyjnie bardziej odświętnych dań. Warto więc dodać szczyptę przyprawy do pieczeni, zrazów, bitek i ozorków, a także do kotletów mielonych czy do gulaszu.
Sposób użycia
Dodaj przyprawę w trakcie duszenia lub smażenia albo oprósz nią pieczeń przed włożeniem do piekarnika. Możesz także zamarynować mięso wcześniej.
Jak zapakujemy ten produkt?
Jesteśmy świadomi tego jak bardzo ważna jest świeżość produktu oraz, dzięki czemu herbata zachowa przez bardzo długi czas swoje walory smakowe oraz zapachowe. Nasze opakowania są wybrane z ogromną starannością tak, aby produkt spełnił oczekiwania konsumenta.
Wszystkie opakowania posiadają wysoką barierę ochronną, dzięki zastosowaniu wewnątrz specjalnej warstwy dodatkowej.
- Opakowanie posiada etykiety, które przedstawiają: datę przydatności do spożycia (nr partii), masę netto, nazwę produktu oraz jego rodzaj, pełny skład.
- Torebka posiada wysoką barierę ochronną, dzięki zastosowaniu dodatkowej warstwy wewnątrz.
- Każde opakowanie posiada strunowe zamknięcie, które pozwoli zachować gwarancję świeżości.
- Każda torebka posiada zgrzew na górnej części gwarantujący szczelne zamknięcie produktu.
- Wyjątkowy wygląd opakowania sprawia, że produkt można podarować jako prezent lub upominek.
- Torebki posiadają owalne dno, dzięki któremu można przechowywać opakowanie na stojąco.